1 apelsino,
2 virtų kiaulių liežuvių,
1 svogūno,
4 kietai virtų kiaušinių,
1 stiklinės majonezo,
po nubrauktą šaukštelį druskos,
cukraus,
3-4 šaukštų vyno acto.
GAMINIMAS:
Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Stiklinėje vandens išmaišykite maždaug po šaukštelį cukraus, druskos ir actą. Svogūnus užpilkite pasiruoštu marinatu ir 1 val. dėkite į šaldytuvą. Liežuvius ir kiaušinius supjaustykite smulkiais šiaudeliais, apelsinų skilteles ketvirtadaliais.
Į salotinę sluoksniais dėkite marinuotus svogūnus, liežuvius, užpilkite trečdaliu majonezo, vėl kiaušinių sluoksnį, taip pat užpilkite majonezu. Pabaigoje sudėkite apelsinus ir užpilkite likusiu majonezu.