Salotos su arbūzu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su arbūzu


INGREDIENTAI:

Salotų lapų,
600 g arbūzo,
šaukštas augalinio aliejaus,
100 g ožkų pieno sūrio,
8 riekelės prancūziško batono,
100 g gražgarsčių,
mėlynųjų svogūnų.

P a d a ž o:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
šaukštas medaus,
2 šaukštai aviečių acto.


GAMINIMAS:

Paruoškite padažą: medų ištirpinkite acte, įberkite druskos ir pipirų, po truputį vis pamaišydami supilkite alyvuogių aliejų. Leiskite mišiniui pastovėti. Tuo metu groteles patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite ant jų arbūzo ir batono gabalėlius.

Apkepkite iš abiejų pusių. Tuo metu nuplaukite salotas ir gražgarstes ir rūpestingai nudžiovinkite. Paskui apliekite paruoštu mišiniu ir sudėkite į lėkštę. Ant viršaus uždėkite ant grotelių apkeptus arbūzo ir batono gabalėlius. Pabarstykite sūrio drožlėmis ir svogūnų žiedais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668