12 kiaušinių,
druskos,
pipirų.
Geltonajam į d a r u i:
6 šaukštų majonezo,
1 šaukšto garstyčių,
1-2 šaukštelių ciberžolės,
1 šaukšto smulkintų pipirnių.
Žaliajam į d a r u i:
6 šaukštelių tepamojo varškės sūrelio,
1 šaukšto pesto padažo,
1 šaukšto smulkintų baziliko lapelių,
1 šaukšto citrinos sulčių,
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
Raudonjam į d a r u i:
6 šaukštelių tepamojo varškės sūrelio,
pusės raudonosios paprikos,
1 šaukštelio maltos raudonosios paprikos,
žiupsnelio maltos aitriosios paprikos,
1 šaukšto saulėgrąžų sėklų.
GAMINIMAS:
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir perpjaukite per pusę. Geltonas įdaras: iš aštuonių kiaušinių puselių išimkite trynius, išsukite su majonezu, garstyčiomis ir ciberžolėmis. Sudėkite smulkintas pipirnes, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Įdarą sukrėskite į konditerinį maišelį ir į kiaušinių puseles išspauskite bokštelius.
Žalias įdaras: varškės sūrelį išsukite su pesto padažu, citrinos sultimis ir tarkuota žievele. Baziliko lapelius nuplaukite, smulkiai sukapokite. Sukrėskite į varškės sūrelio masę, išsukite. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Masę sukrėskite į konditerinį maišelį ir išspauskite bokštelius į aštuonias kiaušinių puseles.
Raudonas įdaras: papriką smulkiai supjaustykite, varškės sūrelį išsukite su raudonąja ir aitriąja paprika, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir išsukite. Masę sukrėskite į konditerinį maišelį ir išspauskite į likusias aštuonias kiaušinių puseles. Pabarstykite saulėgrąžų sėklomis.