Braškinis šerbetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškinis šerbetas


INGREDIENTAI:

300 g braškių,
600 g natūralaus jogurto,
100 g cukraus,
šaukštelis citrinų rūgšties,
kivių arba riešutų papuošti.


GAMINIMAS:

Braškes nuplaukite, susmulkinkite trintuvu iki tyrės konsistencijos ir sukrėskite į indą, kurį galima dėti į šaldiklį (indas turi būti su dangteliu). Suberkite cukrų (galima naudoti ir rudąjį) ir citrinų rūgštį. Plakite plaktuvu, kol visiškai ištirps cukrus. Tada pilkite jogurtą ir išplakite (ilgai plakti nereikia).

Indą uždenkite ir padėkite į šaldiklį. Po poros valandų ištraukite ir dar minutę paplakite plaktuvu. Tada vėl dėkite į šaldiklį. Ir taip 3 kartus kas 2 valandas. Šerbetą patiekite paprasčiausiai išdėlioję į ledams skirtus indelius, papuošę smulkintais kiviais arba riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668