2 kg kiaulienos sprandinės,
truputis aštraus čili padažo,
2 dideli svogūnai,
druskos,
pipirų,
šašlykų prieskonių,
gazuoto mineralinio vandens,
3 šaukštai 9 proc. acto.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite dideliais gabalais (maždaug 7x7 cm), įberkite prieskonių ir įdėkite truputį čili padažo. Mėsos nesūdykite. Gerai išmaišykite, sudėkite į sandarų indą ir palikite 2 val. Tada griežinėliais supjaustykite svogūnus ir sudėkite juos į mėsą.
Užpilkite gazuoto mineralinio vandens, kad apsemtų mėsą, ir iškart labai sandariai uždarykite (jei turite vakuuminius hermetiškai užsidarančius indus, tam jie labai tiks). Taip paruoštą mėsą laikykite 8 val.
Tuomet įberkite 1,5 šaukšto druskos, įpilkite 3 šaukštus acto ir dar laikykite 4 val. Verkite ant iešmų. Kepkite virš karštų žarijų apie 30 minučių.