450 g baltos žuvies filė,
45 g ryžių miltų,
1 šaukšto sojų padažo,
1 kiaušinio,
3 šaukštų kalendrų žalumos,
3 šaukštelių raudonos kario pastos,
100 g šparaginių pupelių,
svogūnų laiškų,
aliejaus,
aitriųjų paprikų padažo pagal skonį.
GAMINIMAS:
Žuvį sumalkite mėsmale arba elektriniu smulkintuvu, įberkite miltų, įpilkite sojų padažo, įmuškite kiaušinį, įdėkite kapotos kalendrų žalumos, kario pastos. Viską dar kartą sumalkite. Įdėkite smulkiai pjaustytas šparagines pupeles, svogūnų laiškus ir išmaišykite.
Drėgnomis rankomis darykite blynelius (kiekvienam imkite po 2 šaukštus faršo). Įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies, paskrudinkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Patiekite su aitriųjų paprikų padažu.