Lęšių blynai su granatų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lęšių blynai su granatų padažu


INGREDIENTAI:

1/2 stiklinės lęšių,
2 svogūnų,
1 bulvės,
1 stiklinės granatų sulčių,
3 šaukštų aliejaus,
1 šaukštelio smulkintų kalendrų žalumos,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Lęšius užmerkite šaltame vandenyje 30 min. Bulvę ir 1 svogūną nuvalykite, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Lęšius nusunkite, sumalkite mėsmale kartu su svogūnais, bulve ir įpilkite šaukštą aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

Iš paruoštos masės formuokite nedidelius blynelius, juos apkepkite įkaitintame aliejuje 5 min. Apverskite, uždenkite dangčiu ir sumažinę ugnį kepkite dar 7-8 min. Likusį svogūną smulkiai supjaustykite. Puode įkaitinkite granatų sultis, suberkite svogūnus, kalendras, druskos, pipirų ir troškinkite ant mažos ugnies 20 min. Blynelius patiekite su granatų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668