Kalakutų krūtinėlės vyniotinis su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutų krūtinėlės vyniotinis su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

1,5 kg kalakutų krūtinėlės,
150 g pievagrybių,
1 pluoštelio svogūnų laiškų,
4 šaukštų aliejaus,
druskos,
pipirų,
200 g tepamojo varškės sūrelio su žalumynais,
pusės šaukštelio maltos saldžiosios paprikos,
4 skiltelių česnako,
1 rozmarino šakelės,
6 čiobrelio šakelių.


GAMINIMAS:

Pievagrybius ir svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Tada nuolat maišydami pakepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi (apie 3 min.). Sudėkite į dubenį, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite atvėsti.

Sukrėskite varškės sūrelį su žolelėmis ir gerai išmaišykite. Kalakutų krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, jeigu neparuošta vynioti, šiek tiek pamuškite mėsos muštuku. Tada aptepkite paruoštu įdaru, peiliu išlyginkite paviršių ir susukite vyniotinį. Suriškite medvilniniu siūlu, lad neišsivyniotų.

Vyniotinį aptepkite aliejumi, išsuktu su malta raudona paprika, druska ir pipirais, apdėkite nuluptomis ir per pusę perpjautomis česnako skiltelėmis, rozmarino ir čiobrelio šakelėmis. Vyniotinį dėkite į storasienį kepimo indą, kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668