Tinginėliai su parmezanu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tinginėliai su parmezanu


INGREDIENTAI:

(6 porcijos)
400 g moliūgų minkštimo,
350 g miltų,
1 kiaušinio,
0,5 šaukštelio druskos,
6 šalavijų lapelių,
3 šaukštų sviesto,
6 šaukštų tarkuoto sūrio (tinka parmezanas).


GAMINIMAS:

Supjaustykite moliūgų minkštimą nedideliais gabaliukais, iškepkite orkaitėje arba išvirkite nedideliame kiekyje vandens (jį reikės gerai nuvarvinti) ir sugrūskite į tyrę. Kai ji atauš, įmuškite kiaušinį, sudėkite susmulkintus šalavijo lapelius ir maišydami masę medine mentele, įmaišykite plona srovele beriamus miltus. Suminkykite tešlą-ji turi būti puri, ne kieta, nelimpanti prie rankų.

Tešlą iškočiokite 2 cm pločio ritinėliais, juos supjaustykite 2 cm ilgio gabalėliais. Įspaudami šakute rėžius, ornamentuokite kiekvieną tešlos gabalėlį. Gautus tinginėlius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite, tinginėliai išverda maždaug per 5 min. Išgriebkite kiaurasamčiu, pašlakstykite tirpintu sviestu ir gausiai pabarstykite sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668