(6 porcijos)
200 g marinuotų grybų,
1 vištienos krūtinėlės,
200 g fermentinio sūrio,
4 kiaušinių,
3 bulvių,
8 šaukštų majonezo,
2 šaukštų smulkintų žalumynų.
GAMINIMAS:
Atskirai išvirkite bulves su lupenomis, kiaušinius, krūtinėlę. Nuluptas bulves sutarkuokite, jų sluoksnį tolygiai paskleiskite plačiadugniame inde ir pašlakstykite majonezu. Susmulkintus grybus, paskleiskite ant bulvių ir pašlakstykite majonezu. Sutarkuokite kietai virtus kiaušinius, paskleiskite ant grybų ir pašlakstykite majonezu.
Susmulkinkite vištieną, tolygiai paskleiskite ant kiaušinių sluoksnio ir pašlakstykite majonezu. Sutarkuokite sūrį ir tolygiai paskleiskite ant vištienos sluoksnio. Mišrainę papuoškite žalumynais, porą valandų palaikykite šaldytuve ir patiekite.