Lašišos ir špinatų vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišos ir špinatų vyniotinis


INGREDIENTAI:

500 g sluoksniuotos tešlos,
750 g lašišos filė,
mažas svogūnas,
200 g špinatų,
4 šaukštai sviesto,
šaukštas supjaustytų petražolių,
šaukštas susmulkintų čiobrelių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūną nulupkite ir supjaustykite. Špinatus nuplaukite ir nudžiovinkite. Troškintuve įkaitinkite 2 šaukštus sviesto ir 5 minutes pakepkite svogūnus ant mažos ugnies. Sudėkite špinatus ir 3 minutes patroškinkite, tuomet nukelkite nuo viryklės ir leiskite atvėsti.

Lašišos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite tešlą, suteikdami jai stačiakampio formą. Apibarstykite petražolėmis, čiobreliais, druska ir pipirais. Į tešlos vidurį dėkite špinatų įdarą, ant viršaus-lašišos juosteles.

Viską pagardinkite druska ir pipirais. Suvyniokite tešlą ir užlenkite vyniotinio kraštus. Iš visų pusių aptepkite minkštu sviestu, standžiai susukite į kepimo popierių ir apriškite tinkama virve. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių temperatūros. Kepkite 45 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668