Avižinių dribsnių batonėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižinių dribsnių batonėliai


INGREDIENTAI:

100 g avižinių dribsnių,
100 g džiovintų vaisių,
50 g riešutų,
1-2 šaukštai medaus,
1-2 šaukštai aliejaus.


GAMINIMAS:

Džiovintus vaisius nuplaukite, apdžiovinkite, susmulkinkite su riešutais ir sumaišykite su avižiniais dribsniais. Truputį pašildykite medų (neužvirkite!), įpilkite aliejaus. Viską kruopščiai išmaišykite (jei blogai maišysis, galite įdėti dar šiek tiek medaus).

Masė turi būti tokia, kad ją būtų galima formuoti. Į formą patieskite kepimo popieriaus, sudėkite masę ir standžiai suspauskite. Sluoksnis turi būti ne plonesnis nei 2 cm, jei bus pernelyg plonas-trupės. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai parus. Patiekite supjaustę dailiomis juostelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668