Antienos marinatas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Antienos marinatas


INGREDIENTAI:

200 g mėlynių (šviežių, šaldytų ar džiovintų),
100 g sauso baltojo vyno,
šaukštas nemaltų juodųjų pipirų,
2 svogūnai,
2 gvazdikėliai,
šaukštelis vyno acto,
cinamono lazdelė.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir iš visų marinatui skirtų produktų paruoškite marinatą. Antį supjaustykite gabalėliais, sudėkite į marinatą ir marinuokite 4-6 val. šaltai. Mėsą galite kepti norimu būdu: ant žarijų, orkaitėje ir pan.

Iš marinato pagaminkite padažą: marinatą perkoškite, pavirkite ant didelės ugnies, įdėkite 50 g sviesto ir gerai išmaišykite. Patiekite su kepta antiena.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668