Prancūziškos ančių krūtinėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prancūziškos ančių krūtinėlės


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas),
2 svogūnai,
4 skiltelės česnako,
6 šaukštai brendžio,
2-3 laurų lapeliai,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
2 šaukštai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Krūtinėlių odelę nuimame. Mėsą įtriname druska ir paliekame trumpam pastovėti.

Svogūnus ir česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome. Sumaišome su brendžiu, sutrupintais laurų lapeliais, pipirais ir petražolėmis.

Marinatą užpilame ant mėsos ir valandai padedame šaltai.

Kepame įkaitintame grilyje 25-30 minučių.

Prieš tiekdami supjaustome plonais griežinėliais. Apibarstome smulkiai supjaustytais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668