300 g rupių miltų,
215 g rupių kvietinių miltų,
310 ml pieno,
2 šaukštų medaus,
15 g sausų mielių,
žiupsnelio druskos,
50 g sviesto,
230 g smulkintų graikinių riešutų,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Dubenyje sumaišykite medų su 125 ml šilto pieno. Jame ištirpinkite mieles. Palaukite, kol mielės suputos. Tada sudėkite ištirpintą sviestą ir likusį pieną. Taip pat miltus, druską ir susmulkintus riešutus. Mediniu šaukštu užmaišykite tešlą. Minkykite, kol tešla pasidarys vienalytė ir tąsi.
Sudėkite tešlą į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite ir laikykite šiltoje vietoje apie 12 valandų, kol tešla pakils dvigubai. Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 180 laipsnių. Suformuokite du kepaliukus. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir sudėkite duoną. Peiliu kepaliuko paviršiuje padarykite bent 4 įstrižas įpjovas. Aptepkite pienu ir kepkite 45 min.