Aptepas su alyvuogėmis ir ančiuviais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aptepas su alyvuogėmis ir ančiuviais


INGREDIENTAI:

3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 skiltelės česnako,
pusės aitriosios paprikos,
3 šaukštų kaparėlių,
50 g ančiuvių,
250 g alyvuogių be kauliukų,
3 šakelių raudonėlio,
1 šaukštelio tarkuotų citrinų žievelių,
1 šaukštelio citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Česnako skiltelę ir aitriosios paprikos puselę smulkiai sukapokite ir apkepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol česnakas gražiai apskrus. Palikite atvėsti. Į dubenį sudėkite alyvuoges, ančiuvius, kaparėlius.

Suberkite tarkuotas citrinų žieveles, pakepintą česnako skiltelę su aitriąja paprika, raudonėlio šakeles, supilkite citrinų sultis ir sutrinkite elektriniu trintuvu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668