1 kg varškės,
3 kiaušinių tryniai,
150 g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
0,5 stiklinės smulkintų riešutų,
8 smulkinti džiovinti abrikosai,
0,5 stiklinės razinų,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1 citrinos žievelės,
250 g grietinėlės,
2 šaukštai želatinos,
50 ml vandens.
GAMINIMAS:
Varškę tris kartus permalkite mėsmale. Trynius išsukite su cukrumi iki baltumo. Tada sukdami po truputį įmaišykite sviestą. Sumaišykite su varške. Į varškės masę suberkite vanilinį cukrų, citrinos žievelę, riešutus, abrikosus ir razinas, sudėkite išplaktą grietinėlę ir viską išmaišykite.
Vandenyje išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į varškę, išmaišykite ir sukrėskite į norimos formos indą. Laikykite šaltai, kol sustings. Tada išverskite iš formos ir papuoškite riešutais arba džiovintais vaisiais.