4-5 kiaušinių baltymų,
50 g kokosų drožlių,
250 g miltinio cukraus,
2 šaukštų vanilinio cukraus,
žiupsnelio druskos,
1 šaukšto miltų,
1 šaukšto krakmolo,
100 g grietinėlės,
200 g rikotos sūrio,
2 šaukštų miltinio cukraus,
įvairių egzotinių vaisių: figų, kivių, mangų, karambolų...
GAMINIMAS:
Baltymus išplakite su druska, miltiniu ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Suberkite kokoso drožles, miltus ir krakmolą. Gerai išmaišykite ir sudėkite masę į konditerinį maišelį. Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos išspauskite apskritimus su borteliais.
Kepkite pyragėlius orkaitėje 160 laipsnių temperatūroje apie 2-3 valandas, kol sukietės. Išimkite iš orkaitės ir atšaldykite. Grietinėlę išplakite su miltiniu cukrumi, sudėkite sūrį, gerai išmaišykite. Kremą konditeriniu švirkštu išspauskite ant pyragėlių, papuoškite pjaustytais vaisiais. Prieš tiekdami dar pašaldykite.