1 didesnio karpio,
žuvų prieskonių,
pipirų,
druskos,
laurų lapelių,
citrinų sulčių,
2-3 morkų,
2-3 svogūnų,
aliejaus,
ekologiško daržovių NATUR COMPAGNIE sultinio.
GAMINIMAS:
Karpį supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir leiskite 3-4 valandas pasimarinuoti. Marinuotus karpio gabaliukus apkepkite. Svogūnus ir morkas nuvalykite ir supjaustykite. Svogūnus-griežinėliais, o morkas supjaustykite bulvių skustuku pailgomis plonomis juostelėmis.
Svogūnus ir morkas apkepkite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais. Karpį ir daržoves sudėkite į puodą, įmeskite laurų lapelius, užpilkite sultiniu, kad apsemtų, ir dar 15 minučių patroškinkite.