Vienai porcijai reikės:
apie 200 g lašišos filė,
1/2 citrinos sulčių,
1 šaukšto miltų,
1 česnako skiltelės,
druskos,
pipirų,
2 šaukštų kokosų drožlių,
1 kiaušinio,
aliejaus kepti.
P a d a ž u i:
1 mango,
2 šaukštelių tarkuoto imbiero,
4 šaukštų apelsinų sulčių,
1 šaukštelio tabasko padažo,
1 šaukštelio vyno acto,
1 šaukštelio cukraus.
GAMINIMAS:
Lašišos filė įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, apvoliokite miltuose, po to-kiaušinyje plakinyje, kokosų drožlėse ir iškepkite. Laikykite šiltai, kol bus pagamintas padažas.
Mangą nuvalykite, supjaustykite ir su visais padažui skirtais komponentais sutrinkite elektrine trintuve. Tiekite žuvį apipylę padažu.