500 g neriebios kiaulienos,
300 g ryžių,
po 2 žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos ankštis,
3 dideli gabaliukai konservuotos paprikos,
vidutinio dydžio žalias agurkas,
2 rauginti agurkai,
3-4 pomidorai,
3 šaukštai pomidorų padažo,
3 šaukštai sviesto,
3 svogūnai,
pusė šaukštelio imbiero,
saldžios paprikos miltelių,
čili,
pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Visas daržoves supjaustyti 3 cm ilgio juostelėmis. Suberti į troškintuvą, įpilti 2 stiklines vandens, įdėti pusę sviesto, uždengti ir troškinti. Likusiame svieste pakepinti kiaulieną, supjaustytą pailgais gabalėliais. Kai daržovės suminkštės, sudėti mėsą ir kartu troškinti, kol dar liks šiek tiek sutirštėjusio padažo. Tada suberti prieskonius. Patiekti su ryžiais.