400-500 g jautienos,
300 g kiaulienos,
200 g rūkytos kiaulienos filė,
3-4 pieniškų dešrelių,
5 bulvių,
7-8 marinuotų ar raugintų agurkų,
1/2 stiklinės pomidorų padažo,
1 stiklinės citrinų sulčių ir
1 citrinos,
1 indelio alyvuogių,
pipirų,
1 kubelio ekologiško skaidraus jautienos NATUR COMPAGNIE sultinio,
žiupsnelio aitriųjų paprikų,
pagal skonį druskos ir
universalių prieskonių,
2 česnako skiltelių,
kelių laurų lapelių.
GAMINIMAS:
Į didesnį puodą sudėkite jautieną ir kiaulieną, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite, kol mėsa suminkštės. Mėsą išimkite, supjaustykite mažais gabaliukais. Sultinį perkoškite, į jį sudėkite bulves, juostelėmis supjaustytus agurkus ir virkite, kol daržovės suminkštės.
Tada sudėkite supjaustytą virtą ir rūkytą mėsą, supjaustytas dešreles, įspauskite citrinų sultis, sudėkite pomidorų padažą, prieskonius ir susmulkintus česnakus. Virkite dar apie 15-20 minučių. Baigiant virti sudėkite alyvuoges. Prieš tiekdami, įmeskite į lėkštes po citrinos griežinėlį.