0,5 l pieno,
3 kiaušinių,
50 g mielių,
aliejaus,
1 stiklinės cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 stiklinių miltų,
saujos razinų,
šokoladinio glajaus.
GAMINIMAS:
Užvirinkite pieną. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Kai pienas šiek tiek atvės, įmaišykite kiaušinių plakinį, aliejų, vanilinį cukrų ir mieles, išmaišytas nedideliame kiekyje pieno, suberkite razinas ir miltus. Išminkykite minkštą tešlą.
Palikite 1 val. šiltai, kad pakiltų. Pakilusią tešlą iškočiokite, išspauskite nemažus riestainius. Juos dėkite į riebalais pateptą skardą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Iškepusius riestainius aptepkite tirpintu šokoladiniu glajumi, apibarstykite spalvotais pabarstukais.