500 g miltų mišinio blynams,
2 pakelių (po 180 g) varškės,
400 g šaldytų špinatų,
350 g pievagrybių,
200 g rūkytų lašišų,
150 g tarkuoto sūrio,
200 g 30 proc. grietinėlės.
GAMINIMAS:
Blynus iškepkite, kaip nurodyta ant miltų mišinio pakuotės. Varškę pertrinkite su 3 šaukštais grietinės ir smulkintais krapais. Pievagrybius apkepkite su atitirpintais špinatais, pagardinkite druska, maltais pipirais ir nukoškite. Susmulkinkite lašišas. Kepimo formą apvyniokite folija, išklokite ją blynais aplink taip, kad nuo kraštų blynai kabotų, o vieną-per vidurį.
Ir pradėkite sluoksniuoti tokia tvarka: varškė, lašišų gabaliukai, blynas, kepti grybai su špinatais, blynas, ir taip iki galo. Tuomet užlenkite apatinių blynų kraštus ir ant viršaus uždėkite vieną blyną. Išplaktus kiaušinius sumaišykite su tarkuotu sūriu ir užpilkite ant "torto". Kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 15 min., kol gražiai apskrus.