Morkų ir apelsinų keksas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir apelsinų keksas


INGREDIENTAI:

2 kiaušinių,
2 stiklinių smulkiai sutarkuotų morkų,
2 šaukštelių tarkuotų apelsinų žievelių,
0,35 stiklinės apelsinų sulčių,
0,35 stiklinės džiovintų slyvų (supjaustytų),
1 stiklinės riešutų,
0,5 stiklinės aliejaus,
0,5 šaukštelio cinamono,
0,7 stiklinės cukraus,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
2,5 stiklinės miltų.


GAMINIMAS:

Sumaišykite kiaušinius, morkas, apelsinų žieveles, sultis, cinamoną, aliejų ir cukrų. Pridėkite miltų, permaišykite, sudėkite smulkintus riešutus, slyvas, dar kartą permaišykite. Tešlą sukrėskite į formą, pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite 45 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668