Vyniotinis su žuvų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyniotinis su žuvų įdaru


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
450 g morkų,
4 kiaušinių,
1 šaukšto miltų,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i:
200 g varškės,
300 g žuvų (sūdytų arba šaltai rūkytų) filė,
2-3 šaukštų grietinės,
3 skiltelių česnako,
pagal skonį druskos,
maltų pipirų,
po pluoštelį petražolių,
krapų žalumos.


GAMINIMAS:

Paruoškite tešlą: morkas stambiai sutarkuokite, pakepinkite įkaitintame aliejuje ir patroškinkite, kad suminkštėtų. Išimkite iš keptuvės, ataušinkite ir sumaišykite su kiaušinių tryniais. Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į morkų masę.

Suberkite miltus, po žiupsnelį druskos, pipirų ir viską permaišykite. Gautą tešlą tolygiai paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite 15 min. Kepinį ataušinkite ir susukite į ritinėlį. Įdaras: žuvis supjaustykite plonais griežinėliais.

Į varškę sudėkite smulkintus česnakus, žalumynus, grietinę, po žiupsnelį druskos ir pipirų ir suplakite iki vienalytės masės. Morkų vyniotinį ištiesinkite, tolygiai apkepkite puse varškės kremo, jį apdėliokite žuvų griežinėliais, o viršuje paskleiskite likusį varškės kremą. Susukite vyniotinį ir 20 min. pašaldykite. Supjaustykite ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668