Menkių kepsneliai su migdolų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkių kepsneliai su migdolų padažu


INGREDIENTAI:

0,5 kg menkių filė,
žuvų prieskonių,
citrinų sulčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
miltų,
2 kiaušiniai,
abrikosų kauliukų aliejaus.

P a d a ž u i:
100 g migdolų,
100 g česnakų,
2 šaukštai abrikosų kauliukų aliejaus,
šaukštas abuolių acto,
druskos.


GAMINIMAS:

Žuvų gabalėlius truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tada apvoliokite miltuose, pamirkykite pasūdytame kiaušinių plakinyje ir kepkite įkaitintame abrikosų kauliukų aliejuje.

Paruoškite padažą: susmulkinkite česnakus ir migdolus, supilkite abrikosų kauliukų aliejų, actą ir gerai išmaišykite. Jei reikia, pasūdykite. Padažą užpilkite ant kraštų žuvų kepsnelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668