0,5 kg menkių filė,
žuvų prieskonių,
citrinų sulčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
miltų,
2 kiaušiniai,
abrikosų kauliukų aliejaus.
P a d a ž u i:
100 g migdolų,
100 g česnakų,
2 šaukštai abrikosų kauliukų aliejaus,
šaukštas abuolių acto,
druskos.
GAMINIMAS:
Žuvų gabalėlius truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tada apvoliokite miltuose, pamirkykite pasūdytame kiaušinių plakinyje ir kepkite įkaitintame abrikosų kauliukų aliejuje.
Paruoškite padažą: susmulkinkite česnakus ir migdolus, supilkite abrikosų kauliukų aliejų, actą ir gerai išmaišykite. Jei reikia, pasūdykite. Padažą užpilkite ant kraštų žuvų kepsnelių.