Žuvų ir morkų kepsneliai su sezamų sėklų aliejumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų ir morkų kepsneliai su sezamų sėklų aliejumi


INGREDIENTAI:

0,5 kg jūrų lydekų filė,
5 virtos morkos,
2 piene išmirkytos batono riekelės,
3 šaukštai krakmolo,
2 kiaušiniai,
šaukštas sezamų sėklų aliejaus,
žuvų prieskonių,
druskos,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Žuvis, morkas ir batono riekeles sumalkite mėsmale. Įmuškite kiaušinių trynius, įberkite krakmolo, prieskonių, įpilkite sezamų sėklų aliejaus. Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į žuvų masę. Suformuokite kepsnelius, juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668