400-500 g brokolių žiedynėlių,
300 g baltojo ridiko,
1 poro,
1 raudonosios paprikos,
500 g kiaulienos šoninės,
1 1/2 šaukštelio druskos,
3 šaukštų sojų padažo,
3 šaukštų kario pastos (tinka ir kario prieskoniai),
1/2 citrinos sulčių ir
žievelės,
250 g greitai paruošiamų ryžių makaronų,
alyvų aliejaus.
Avokado p a d a ž a s:
1 avokado,
1 1/2 šaukšto šviežiai smulkinto imbiero,
1 1/2 šaukšto skysto medaus,
1/2 citrinos sulčių ir
žievelės,
200 ml grietinėlės,
1/2 šaukštelio druskos.
GAMINIMAS:
Pirmiausia nulupkite avokadą ir sutrinkite iki vientisos masės. Įmaišykite kitus avokado padažo ingredientus ir padėkite šaltai. Brokolių žiedynėlius supjaustykite smulkiai, o kotelius ir porą supjaustykite griežinėliais. Baltąjį ridiką supjaustykite plonais ritinėliais, o papriką, atskyrusios sėklalizdžius, supjaustykite juostelėmis.
Kiaulieną supjaustykite nedideliais kubeliais. Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakelio. Supjausčius visas daržoves ir mėsą, sudėkite į keptuvę ir troškinkite. Įdėkite druskos, sojų, kario pastos, supilkite citrinos sultis, suberkite žievelę, makaronus, viską išmaišykite, sudėkite į lėkštes ir patiekite į stalą su avokadų padažu.