2 didelių gūžinių salotų,
250 g ožkų sūrio,
250 g braškių,
100 g rukolos salotų,
20 rausvųjų pipirų žirnelių,
4 šaukštų moliūgų sėklų,
po šaukštelį kapotų rozmarinų ir
čiobrelių,
1 šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų,
2 šaukštelių saldžiųjų garstyčių,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
2 šaukštų vaisių acto.
GAMINIMAS:
Nuplautas abiejų rūšių salotas suplėšykite kąsnio dydžio gabalėliais, dar sykį gerai nuvarvinkite, sudėkite į lėkštes. Ant salotų paberkite po rausvųjų pipirų žirnelius ir po porciją uogų.
Moliūgų sėklas sumaišykite su kapotais čiobreliais, rozmarinais bei į 8 dalis padalytu ožkų sūriu ir pakepinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant vienkartinių grotelių padėklo maždaug 5 min. Patiekiant salotas apšlakstykite acto, aliejaus ir garstyčių mišiniu, uždėkite po 2 gabalėlius skrudinto šilto sūrio.