2 stiklinės ryžių,
2 svogūnai,
žalioji paprika,
baklažanas,
2 nedidelės cukinijos,
250 g pievagrybių,
2 česnakų skiltelės,
2 šaukšteliai "Vegetos" tipo prieskonių,
2 šaukštai aliejaus.
GAMINIMAS:
Išvirkite birią ryžių košę (2 stiklinėms kruopų reikia 4-5 stiklinių vandens). Svogūnus smulkiai sukapokite, baklažanus ir paprikas, išėmus sėklas, supjaustykite kubeliais, cukinijas ir pievagrybius-griežinėliais, česnakus sugrūskite.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame 1 min. pakepinkite svogūnus bei paprikas. Sudėkite baklažanus, cukinijas, pievagrybius, česnakus, išmaišykite, uždenkite keptuvę ir ant vidutinės ugnies troškinkite 15-20 min., retkarčiais pamaišant. Išvirusį daržovių troškinį pagal skonį pagardinkite prieskoniais ir sukrėskite ant karštų ryžių.