400 g kiaulienos,
2 skiltelės česnako,
2 svogūnai,
2 paprikos,
2 šaukštai sojų padažo arba citrinų sulčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žalumynų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite maždaug 1x3 cm gabalėliais ir gerai nuplaukite. Pabarstykite druska, pipirais ir kepkite aliejumi pateptoje keptuvėje ant stiprios ugnies maždaug 3-4 minutes nuolat pamaišant. Apkeptą mėsą sudėkite į lėkštę.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir, į keptuvę įpylę aliejaus, pakepkite, kol taps peršviečiami. Paprikas supjaustykite šiaudeliais, prieš tai pašalinę sėklas. Tada suberkite į keptuvę ir troškinkite kartu su svogūnais 5 minutes.
Susmulkinkite česnakus, žalumynus ir, svogūnams bei paprikoms baigiant troškintis, suberkite troškintis, suberkite į keptuvę. Troškintas daržoves sumaišykite su kiaulienos gabalėliais, apliekite sojų padažu arba citrinų sultimis.