25 g sviesto,
250 g veršienos,
svogūnas,
2 morkos,
3 bulvės,
petražolių šaknis,
poras (baltoji dalis),
2 šaukštai citrinų sulčių,
1 l naminio arba tirpaus vištienos sultinio,
2 šaukštai smulkintų petražolių lapelių,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą, bulves, morkas, petražolių šaknis supjaustykite panašaus dydžio kubeliais, porą-žiedeliais. Svogūnus smulkiai sukapokite. Dideliame puode išlydykite sviestą ir pakepinkite mėsą. Apskrudusius mėsos gabaliukus išgriebkite, o likusiuose riebaluose pakepinkite svogūnus.
Kai jie pasidarys skaidrūs, sudėkite morkų, petražolių, mėsos kubelius, supilkite sultinį. Ant nedidelės ugnies virkite 15 min. Sudėkite bulves ir virkite 10 min. Sudėkite porus ir virkite dar 10 min. Prieš pat nukeliant nuo ugnies supilkite sultis, suberkite petražolių lapelius, pagardinkite pipirais.