1 l naminio vištienos sultinio,
šaukštas mažyčiais kubeliais pjaustytų šviežių imbierų,
aitriųjų paprikų ankštis (raudonos spalvos),
šaukštas citrinų sulčių,
šaukštas sojų padažo,
50 g pievagrybių (kuo mažesnių),
2 stambūs salierų lapkočiai su lapais,
150 g greitai paruošiamų makaronų,
2 šaukštai smulkintų petražolių lapelių.
GAMINIMAS:
Į didelį puodą supilkite sultinį, citrinų sultis, sojų padažą, sudėkite imbierus, smulkiai sukapotas aitriąsias paprikas, užvirinkite ir ant nedidelės ugnies virkite 5 min. Į didelį puodą supilkite sultinį, citrinų sultis, sojų padažą, sudėkite imbierus, smulkiai sukapotas aitriąsias paprikas, užvirinkite ir ant nedidelės ugnies virkite 5 min. Sudėkite nuvalytus nepjaustytus pievagrybius, griežinėliais supjaustytus salierus ir virkite dar 5-7 min.
Makaronus sudėkite į verdantį vandenį, pavirkite 1-2 min. (laikas nurodytas ant pakuotės), nukelkite nuo ugnies ir palikite, kol išbrinks. Išbrinkusius makaronus nukoškite, išdėliokite į lėkštes, užpilkite karšta sriuba ir, apibarsščius petražolių lapeliais, patiekite.