Erškėtuogių uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Erškėtuogių uogienė


INGREDIENTAI:

1 kg erškėtuogių,
0,5 kg cukraus,
100 ml vandens.


GAMINIMAS:

Uogas perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas, gerai nuplaukite, kad neliktų plaušelių, supjaustykite į keturias-šešias dalis. Iš vandens ir cukraus išvirkite tirštą sirupą, suberkite uogas, pavirinkite 5 min. Per naktį palaikykite vėsioje vietoje.

Kitą dieną išgriebkite uogas, sudėkite į švarius stiklainius, užvirinkite sirupą ir užpilkite ant uogų. Stiklainius pridenkite dangteliu, 15 min. pakaitinkite 80 laipsnių temperatūroje, sandariai užsukite ir laikykite tamsioje vėsioje vietoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668