Su gritinėle troškinti grybai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su gritinėle troškinti grybai


INGREDIENTAI:

6 stiklinės susmulkintų grybų (tokių, kuriuos galima kepti neapvirtus),
500 ml grietinėlės (nebūtinai labai riebios),
2 svogūnai (150 g),
2 šaukštai aliejaus,
3 šaukštai miltų,
100 g minkšto sūrelio ("Panemunės pievų", "Bonjour" ar pan.),
druskos,
baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Tefloninę keptuvę praskalaukite šaltu vandeniu, sudėkite nuvalytus ir susmulkintus grybus ir uždengtus troškinti, kol išsiskirs sulčių. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame pakepinkite susmulkintus svogūnus. Paskui juos sudėkite į grybus, viską apibarstykite miltais ir gerai išmaišykite.

Supilkite pieną arba grietinėlę, kaitinkite, kol užvirs, tada po šaukštą sudėkite sūrį. Uždenkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 10 min. Jei reikia, gatavą troškinį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir patiekite. Geriausias garnyras-virtos arba keptos bulvės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668