300 g vištienos kepenėlių,
1 salotos lapų,
200 g pomidorų,
šviežių baziliko lapelių,
30 g kedro riešutų,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 svogūno,
1 česnako,
žiupsnelio druskos,
pipirų,
2 šaukštų balzamiko acto,
2 šaukštų baltojo vyno acto,
1/2 citrinos.
GAMINIMAS:
Salotas suplėšykite ir sudėkite į dubenį. Vištienos kepenėles nuplaukite, nusausinkite, iškepkite keptuvėje su aliejumi. Svogūnus ir česnakus nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite kubeliais ir apkepkite su aliejumi. Atvėsusius suberkite ant salotų, pašlakstykite šiek tiek acto.
Pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite kepenėles. Pabarstykite skrudintais kedro riešutais. Patiekite su citrinų griežinėliais ir pabarstytais šviežiais baziliko lapeliais. Labai skanu su kepinto prancūziško batono riekelėmis.