Ryžių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių apkepas


INGREDIENTAI:

250 g ryžių,
2 stiklinių sultinio,
4 kiaušinių,
200 g rūkytų dešrelių,
po 100 g žaliųjų žirnelių ir
kukurūzų,
200 g šaldytų brokolių,
100 g fermentinio sūrio,
riebalų,
džiūvėsėlių,
druskos.


GAMINIMAS:

Išvirkite brokolius pasūdytame vandenyje. Nusausinkite. Išvirkite sultinyje birią ryžių košę. Ją sukrėskite į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą, išlyginkite ir ant viršaus suberkite žirnelius, kukurūzus, brokolius.

Sudėkite juostelėmis supjaustytas dešreles, pabarstykite prieskoniais. Viską užpilkite išplaktais kiaušiniais, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668