Perlinių kruopų apkepas su varške ir obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Perlinių kruopų apkepas su varške ir obuoliais


INGREDIENTAI:

2 stiklinių smulkių perlinių kruopų košės,
400 g varškės,
3 kiaušinių,
0,5 stiklinės grietinės,
3 šaukštų sviesto,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
4-6 obuolių,
1 šaukšto aliejaus,
citrinos sulčių,
cinamono,
100 g cukraus,
vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Į varškę įdėkite 2 šaukštus sviesto, įmuškite kiaušinius, pasaldinkite ir gerai ištrinkite. Po to sudėkite virtą perlinių kruopų košę ir gerai išmaišykite. Obuolius supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis, gausiai apibarstykite cinamonu ir cukrumi.

Karščiui atsparią stiklinę formą ištepkite likusiu sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Gautą masę sluoksniuokite su obuoliais, paskutinis sluoksnis turi būti obuolių. Ant viršaus uždėkite sviesto gabalėlius ir pabarstykite cukrumi. Patiekalą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668