30 g šviežio imbiero,
2 žaliųjų paprikų,
1 svogūno,
2-3 šaukštelių ciberžolės,
800 g moliūgo,
400 g bulvių,
2 šaukštų sviesto,
1/2 šaukštelio garstyčių sėklų,
1/2 šaukštelio kmynų sėklų,
400 g grietinėlės,
1 didelio prinokusio mango,
druskos.
GAMINIMAS:
Moliūgą nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklyną, susmulkinkite kubeliais. Svogūną ir imbierą nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite visus produktus, keletą minučių patroškinkite. Tada praskieskite sultiniu bei grietinėle ir 20 minučių virkite ant labai silpnos ugnies.
Keptuvėje apkepkite supjaustytas bulves ir paprikas, sudėkite į puodą su moliūgais, svogūnais, imbieru, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite apie 20-25 min. Po to maišant suberkite juostelėmis pjaustytą mangą ir dar kelias minutes patroškinkite. Patiekite apibarstę žalumynais.