(4 porcijoms)
600 g kiaulienos subproduktų: kepenėlių, širdelių, skrandukų,
3 svogūnų,
3-4 pomidorų arba pomidorų padažo,
aliejaus,
1 šaukšto vyno acto,
1-2 šaukštų miltų,
druskos,
pipirų,
laurų lapelio,
bazilikų,
petražolių,
krapų,
virtų ryžių garnyrui.
GAMINIMAS:
Širdeles ir skrandukus išvirkite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles iškepkite įkaitintame aliejuje. Viską išmaišykite. Miltus pakepinkite aliejuje arba svieste, sudėkite smulkintus svogūnus, sutrintus pomidorus (prieš tai nuplikykite ir nulupkite odelę) arba pomidorų padažo.
Įberkite druskos, pipirų, įdėkite laurų lapelį, įpilkite vyno acto. Širdeles, skrandukus ir kepenėles patroškinkite, kol suminkštės. Jei reikia, įpilkite šlakelį vandens. Patiekite su virtais ryžiais arba bulvėmis, papuoškite žalumynais.