(6 porcijoms)
300 g svogūnų,
300 g pomidorų,
300 g įvairiaspalvių saldžiųjų paprikų,
750 g gabalėliais supjaustytos minkštos mėsos (gali būti įvairių rūšių),
3 šaukštų sviesto,
džiovintų saldžiųjų paprikų miltelių,
pagal skonį druskos.
GAMINIMAS:
Į troškinimo puodą įpilkite vandens, dugne paskleiskite kubeliais susmulkintus svogūnus ir sviesto gabalėlius. Ant jų-nuluptų pomidorų ketvirčius, tada išvalytas ir juostelėmis supjaustytas paprikas. Viršuje sudėkite mėsą, pagal skonį įberkite druskos, saldžiųjų paprikų miltelių.
Puodą uždenkite ir guliašą troškinkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 1,5 val. Tinka su bulvėmis, makaronais ar balta duona. Bulves galite troškinti kartu, tada reikės daugiau vandens. Jei laikotės dietos, galite nedėti sviesto.