200 g šaltai rūkytos lašišos,
10 bulvių,
2 šaukštų sviesto,
1 poro,
50 g krapų,
3 kiaušinių,
300 ml pieno,
1 šaukštelio druskos,
citrininių pipirų.
GAMINIMAS:
Porą supjaustykite žiedeliais. Nulupkite ir stambiai sutarkuokite bulves (nevirtas). Karščiui atsparią kepimo formą ištepkite sviestu, į ją sudėkite pusę bulvių kiekio, ant viršaus dėkite lašišos griežinėlius ir apdenkite porų žiedeliais. Sudėkite likusias tarkuotas bulves.
Užbarstykite krapų. Į indą įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, suberkite druską ir citrininius pipirus. Gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo formą. Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje (apatinėje dalyje) 45 minutes.