2 svogūnų,
500 g rudmėsių,
2 šaukštų sviesto (kepti),
500 g virtų bulvių,
150 g tarkuoto sūrio,
100-200 ml grietinėlės kavai,
žiupsnelio smulkintų krapų arba petražolių,
druskos,
pipirų (pagal skonį),
sviesto (formai ištepti).
GAMINIMAS:
Nuvalykite ir susmulkinkite grybus bei svogūnus. Apkepkite svieste ir pagardinkite druska ir pipirais. Gabaliukais supjaustykite virtas bulves, sumaišykite su svogūnais ir grybais. Mišinį supilkite į sviestu suteptą kepimo formą ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
Įpilkite 100 ml grietinėlės ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Jei patiekalas atrodys pernelyg sausas, įpusėjus kepti įpilkite dar 50-100 ml grietinėlės. Patiekdami užbarstyti šviežių prieskoninių žolelių.