Apkepėlė su rudmėsėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepėlė su rudmėsėmis


INGREDIENTAI:

2 svogūnų,
500 g rudmėsių,
2 šaukštų sviesto (kepti),
500 g virtų bulvių,
150 g tarkuoto sūrio,
100-200 ml grietinėlės kavai,
žiupsnelio smulkintų krapų arba petražolių,
druskos,
pipirų (pagal skonį),
sviesto (formai ištepti).


GAMINIMAS:

Nuvalykite ir susmulkinkite grybus bei svogūnus. Apkepkite svieste ir pagardinkite druska ir pipirais. Gabaliukais supjaustykite virtas bulves, sumaišykite su svogūnais ir grybais. Mišinį supilkite į sviestu suteptą kepimo formą ir užbarstykite tarkuoto sūrio.

Įpilkite 100 ml grietinėlės ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Jei patiekalas atrodys pernelyg sausas, įpusėjus kepti įpilkite dar 50-100 ml grietinėlės. Patiekdami užbarstyti šviežių prieskoninių žolelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668