Įdarytas karpis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytas karpis


INGREDIENTAI:

Didesnio karpio,
aliejaus kepimui.

P a d a ž u i:
3 šaukštų sojų padažo,
pagal skonį druskos,
cukraus,
1 šaukštelio kukurūzų krakmolo,
200 ml sultinio,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų baltojo vyno.

Į d a r u i:
200 g kiaulienos,
šiek tiek imbiero,
1 svogūno,
pagal skonį druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Nupjaukite žuvies galvą ir neperpjaudami pilvo išimkite vidurius. Išdarinėtą žuvį nuplaukite ir nusausinkite. Įdaras: sumalkite kiaulieną, į šaršą sudėkite kitus įdarui skirtus produktus, gerai išmaišykite ir prikimškite žuvį. Po to ją pasūdykite ir kepkite iš abiejų pusių aliejuje, kol suminkštės.

Padažas: į keptuvę įpilkite aliejaus, po truputį supilkite sojų padažą, sultinį, vyną, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Užvirinkite ir sutirštinkite šaltame vandenyje išmaišytu krakmolu. Žuvį padėkite ant lėkštės ir užpilkite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668