Troškinti mėsos suktinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti mėsos suktinukai


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos nugarinės,
6 griežinėlių sūrio,
60 g rūkytos pjaustytos šoninės,
120 g raudonos paprikos,
2 airiųjų paprikų,
4 šaukštų džiūvėsėlių,
50 g marinuotų grybų,
2 morkų,
2 šaukštų sviesto,
200 ml grietinėlės,
1 didelio svogūno,
2 morkų,
1 šaukšto miltų,
druskos ir
pipirų,
lauro lapų,
1/2 citrinos sulčių,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Įdaras: abi paprikas sukapokite kartu. Mėsos griežinėlius išmuškite, pabarstykite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palikite pasimarinuoti. Ant marinuotos mėsos dėkite sūrio griežinėlį, suberkite įdarą.

Susukite į ritinėlį ir sutvirtinkite mediniu smeigtuku. Suktinukus apvoliokite džiūvėsėliuose ir pakepinkite ant šlakelio aliejaus iš visų pusių, tada sudėkite į didesnį troškinimo indą. Supjaustykite kubeliais svogūną, morkas supjaustykite griežinėliais.

Pjaustytas daržoves pakepinkite įkaitintoje keptuvėje. Suberkite pjaustytus česnakus, pjaustytus marinuotus grybus ir viską išmaišykite. Kepkite dar 7 min. Supilkite grietinėlę, gerai išmaišykite, jeigu padažas netirštėja, įberkite miltų.

Pagamintą padažą užpilkite ant suktinukų. Į puodą įberkite pipirų, sudėkite lauro lapus, įberkite druskos, įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir troškinkite apie 40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668