150 g skysto medaus,
150 g sviesto,
130 g cukraus,
3 kiaušinių (dydis M),
375 g miltų,
1 šaukštelio kakavos miltelių,
1,5 šaukštelių meduolių prieskonių,
1 šaukštelio kepimo miltelių.
G l a j u i:
400 g miltinio cukraus,
1 kiaušinio baltymo,
citrinos rūgšties.
P a p u o š i m u i:
įvairių saldainių,
kokoso drožlių,
pabarstukų.
GAMINIMAS:
Sviestą, medų ir cukrų sudėkite į puodą ir ištirpinkite ant mažos ugnies. Kepimo miltelius sumaišykite su prieskoniais ir miltais. Į dubenį supilkite sviesto ir medaus masę, suberkite miltus ir minkykite tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve apie 12 valandų.
Iš popieriaus padarykite kvadratėlių formas (8x8 cm ir 6x6 cm), dėkite ant plonai iškočiotos tešlos, išpjaukite formas. Kepkite įkaitintoje skardoje apie 15 min. Kepinukus atvėsinkite. Glajus: baltymą išplakite, suberkite miltinį cukrų.
Supilkite sultis ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Glajumi suklijuokite formeles, papuoškite įvairiais spalvotais saldainiais ir pabarstukais.