Grybų ir bulvių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir bulvių apkepas


INGREDIENTAI:

400 g virtų bulvių,
400 g marinuotų grybų,
4 šaukštų sviesto,
1 svogūno,
2 kiaušinių,
50 ml plieno,
200 g tarkuoto kietojo sūrio,
pagal skonį druskos,
baltųjų pipirų,
1 šaukštelio smulkintų čiobrelių,
džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Virtas bulves nulupkite, supjaustykite storais griežinėliais. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite riebaluose. Kiaušinius išplakite ir sumaišykite su pienu ir bulvėmis. Grybus sumaišykite su smulkintu sūriu. Produktus sluoksniuokite riebalais išteptoje kepimo formoje taip, kad viršuje ir apačioje būtų bulvės.

Pagardinkite druska, pipirais ir supilkite ant paruoštų produktų. Viršų apibarstykite maltais džiūvėsėliais, smulkintais čiobreliais, uždėkite sviesto gabaliukų ir kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje, kol bulvės suminkštės ir švelniai paruduos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668