400 g virtų bulvių,
400 g marinuotų grybų,
4 šaukštų sviesto,
1 svogūno,
2 kiaušinių,
50 ml plieno,
200 g tarkuoto kietojo sūrio,
pagal skonį druskos,
baltųjų pipirų,
1 šaukštelio smulkintų čiobrelių,
džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Virtas bulves nulupkite, supjaustykite storais griežinėliais. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite riebaluose. Kiaušinius išplakite ir sumaišykite su pienu ir bulvėmis. Grybus sumaišykite su smulkintu sūriu. Produktus sluoksniuokite riebalais išteptoje kepimo formoje taip, kad viršuje ir apačioje būtų bulvės.
Pagardinkite druska, pipirais ir supilkite ant paruoštų produktų. Viršų apibarstykite maltais džiūvėsėliais, smulkintais čiobreliais, uždėkite sviesto gabaliukų ir kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje, kol bulvės suminkštės ir švelniai paruduos.