Pjausnys su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pjausnys su grybais


INGREDIENTAI:

(2 porcijoms)
2 kiaulienos pjausnių (apie 400 g),
1 pipiro,
2 česnako skiltelių,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
130 g miško grybų,
2 šaukštų brendžio,
140 ml grietinėlės,
90 ml sultinio (iš kubelių).


GAMINIMAS:

Pipirus lengvai sutrinkite ir jais pabarstykite kiaulienos pjausnius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite smulkintą česnaką, sudėkite mėsą ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus; tada išimkite, sudėkite nuplautus grybus.

Supilkite brendį, grietinėlę, sultinį ir virkite maišydami, kol grybai suminkštės. Kai viskas bus išvirę, vėl sudėkite mėsą ir truputį pakaitinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668