4 kiaulienos filė pjausnių (po 160 g),
druskos,
pipirų,
po 0,5 raudonos ir
geltonos paprikos,
svogūnų laiškų,
100 g marinuoto imbiero,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų aliejaus,
200 ml sauso baltojo vyno,
100 g slyvų džemo,
400 ml sultinio,
sojų padažo,
žaliosios citrinos,
petražolių papuošti.
GAMINIMAS:
Mėsą išmuškite, apibarstykite druska, pipirais. Paprikas ir svogūnų laiškus supjaustykite juostelėmis. Ant kiekvieno pjausnio dėkite imbiero ir paruoštų daržovių. Susukite vyniotinius ir apriškite medvilniniu siūlu. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vyniotinius.
Supilkite vyną, virkite 5 min. Įdėkite slyvų džemo, įpilkite sultinio ir įspauskite česnako. Užvirinkite, uždenkite ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę, troškinkite 40 min. Ištraukite vyniotinius, padėkite šiltai, o padažą virkite 5 minutes.
Įberkite druskos, pipirų, įpilkite sojų padažo. Nuėmus siūlus, vyniotinius supjaustykite, apliekite padažu, papuoškite žaliųjų citrinų skiltelėmis, petražolėmis.